Ngjyra.....: e kuqe

Bicikleta eshte ne forme te perkryer , e perdorur vetem 3 muaj qekur eshte blere.Disqet 29'' me marshe 7 x 3 !Cmimi eshte i diskutueshem dhe per cdo informacion kontaktoni te numri i vendosur

Cel. : 0698402591