Pershendetje te gjitheve pundhenesve.ather jam nga nje qytet i shqiperish me tradita arsimore.e po kerkoj pune si te gjihe i sapo kthyer ne vendlindje mbas nje eksperience shum vjecare ne shume vende jash kufive shqipetare,flas mir e shkruaj disa gjuhe te huaja.por vitet e fundit kam jetuar ne itali dhe njoh mentalitetin e italianeve e komunikoj mir me ta nese dikush apo ndoje istituzion ka nevoje per nje person qe te jet ne dispozicion te ketyre te fundit kur vijne ne shqiperi apo dhe me tutje jam disponibel, kete pun kam bere dhe ne itali shoqeroja te huajt ne zhdo vend qe ishin te interesuar.gjithsesi kam punuar ne shum fusha si administrim ne arkitektur ne muze e ne turizer.numri im i tel eshte 0698119833 ose ne emeil.gulianialex@gmail.com.flm per kohen tuaj.