Kompania Infosoft Office sh.p.k, lider ne tregetimin e artikujve kancelarike per zyra, kerkon kandidate te kualifikuar dhe me experience per postin Asistente Shitje.

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:


  • Te kete perfunduar Arsimin e larte.
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese me klientet dhe koleget.
  • E afte te punoje ne grup dhe te perballoje volum pune.
  • Aftesi te mira organizative dhe analizuese.
  • Te kete experience pune ne sektorin e shitjeve mbi 1 vit.
  • Mosha e preferuar nen 35 vjec.


Te interesuarit te dergojne Leter Interesi dhe CV ne adresen hr@infosoftoffice.al

Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme do te perzgjidhen per fazen e intervistes.