Aksesore per telefona!
Baza e karikimit per Samsung Galaxy S5
Gjendja e produktit :

Artikulli eshte i ri, i papėrdorur, i pa hapur dhe i padėmtuar nė paketimin e tij origjinal.

Cmime shumice!

Cel. : 0674032999