Aksesore per telefona!
Kapaku Mbrapa i Samsung Galaxy S5
Gjendja e produktit :

Artikulli eshte i ri, i papėrdorur, i pa hapur dhe i padėmtuar nė paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.
Cmime shumice!

Cel. : 0674032999