Aksesore per telefona!
Altoparlanti i Samsung S4

Specifikimet e artikullit
Gjendja e produktit :

Artikulli eshte i ri, i papėrdorur, i pa hapur dhe i padėmtuar nė paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.

Cel. : 042253169