SHOQERIA KLEVIS SHPK MERRET ME PRODHIMIN E MATERIALEVE TE NDERTIMIT SI VIJOJNE ME POSHTE ME CMIME KONKURUESE DHE ME TRANSPORT NE VEND GJITHASHTU DHE ME TVSH.
MATERIALET:
1.KOLL TE GJITHA LLOJET QE MBAHEN NE TREGUN SHQIPTAR DHE TE HUAJ PRODHOHEN NGA KLEVIS SHPK
2.FINO TE GJITHA LLOJET
3.LLAC TE GJITHA LLOJET
4.BETON TE MARKAVE TE NDRYSHME
5.PLLAKA DEKORATIVE PER SHTRIMIN E OBORRIT TE VILES OSE PALLATIT NE 25 LLOJE TE NDRYSHME DHE ME DEKORE FANTASTIKE
6.TJEGULLA BETONI
7.KANGJELLA ME BREZ PLOTESUES
8.BORDURA TE DIMENSIONEVE TE NDRYSHME
9.TUBA BETONI ME PERMASA TE NDRYSHME ME HEKUR DHE PA HEKUR
10.VAZO BETONI 1KATESHE DHE 2 KATESHE
11.ZBUKURUESE PER DYERT E SHTEPIVE(KOKA LUANI ETJ)
KETO DHE ASORTIMENTE TE TJERA I GJEN PRAN SHOQERIS SONE MJAFTON NJE TELEFONAT DHE NE DO JU PERGJIGJE SA ME SHPEJT TE JETE E MUNDUR
ADRESA:AUTOSTRADA TIRANE-DURRES 500m PARA URES DAJLANIT
NGJITUR ME KARBURANTET BINJAKE "ELDA"

EMAIL:klevis_shpk@yahoo.com
CEL: 068 40 24 023

Cel. : 068 40 24 023