Kerkohen 100 agjente Forex per pozicionet Sales Agent dhe Pre-Sales Agent (Broker) ne gjuhen Italiane.

Sales Agent:
Eksperience minimale 3 muaj ne forex, njohje e shkelqyer e gjuhes Italiane. Baza 500 Euro.

Pre-Sales Agent (Broker) full/part-time:​
Eksperience minimale 3 muaj Outbound ne Call Center, Italishte mbi mesatare. Baza 300-350 Euro.

Ofrojme; ambjent pune luksoz, paga mbi mesataren e tregut.

Bonuse ditore dhe mujore shume te kenaqshme.

Tek ne do te keni trajnime te vazhdueshme dhe mundesi rritje ne karriere.

Kontakt:
E-mail: Hr@royal-trade.co
Facebook: Royal Trade
Instagram: Royaltradeal


Cel: 069 73 90666