OFERTE BIZNESI I GATSHEM DHE FITIMPRURES
Shitje biznesi i regjistruar prane organeve tatimore, i pajisur me kase dhe cdo dokument tjeter dhe taksa te paguara. Biznesi eshte online aktiv me kliente brenda dhe jashte Shqiperise.
Biznesi eshte i ngritur ne te gjitha etapat: kliente; produkte (te cilat mund te ndryshohen ne cdo moment sipas tipit te biznesit qe juve ju intereson); pagesat online te gjitha format.
Per kedo qe eshte i interesuar na kontaktoni dhe ne do tju japim info te metejshme.

Faleminderit!

Cel. : 0692022009