Ofroj sherbim,perkthime te gjuhes kineze (perfshire dhe shkrim),menaxhim malli cdo lloj produkti duke perfshire dhe linja prodhimi , siguroj transport te mallrave duke perfshire gjetjen e fabrikave ne kine,magazinimin, ngarkimin , transportin (detar dhe ajror) gjithe dokumentacionin e nevojshem. zoteroj njohuri shume te mira te gjuhes kineze pasi kam jetuar dhe shkolluar ne kine per me shume se 20 vite. kam eksperienca te ndryshme prej shum vitesh ne perkethim dhe mardheniet tregetare kine - shqiperi, kine-maqedoni , kine-kosove. per me shume informacion kontaktoni ne nr 00355693333680 ose ne email. ervisterolli@yahoo.com