Zona/Rruga : Kodra e Priftit

Shitet shtepi private me siperfaqe 100 m2 e formes 2+1+370 m2 truall rreth e qark shtepise.Trualli dhe shtepia jane me hipoteke,Shtepia eshte ndertim i vitit 1992 e ndertuar me blloqe nga jashte ndersa brenda e ndare me tulla te kuqe.SHTEPIA DHE TRUALLI SHITEN NE TOTAL 95000 EURO.

Cel. : 00355695291520