SHES:
FJALOR ELEKTRONIK 15 GJUHESH I RI I PAPERDORUR, TIP FRANKLIN EXPLORER.Cmimi 100€.
FJALOR FRENGJISHT - ANGLISHT dhe ANGLISHT - FRENGJISHT ME 750,000 FJALE E SHPREHJE , BOTIM I 4/2014.Cmimi 50€.
Fjaloret shiten edhe ve e vec .

Cel. : 067 641 6336