A BI ESSE, kompani lider ne fushen e tregtimit te materialeve elektrike, ndriēimit profesional arkitektural dhe industrial,
realizimin e projekteve te ndryshme, sistemet inteligjente per godina sherbimesh e banesash, etj.
Pjese e BI ESSE, nje prej kompanive me te medha te kesaj industrie ne Itali, Ceki, Rumani, me nje experience 23 vjecare
ne tregun shqiptar, A BI ESSE eshte partneri kryesor i me shume se 100 prodhuesve me te rendesishem te industrise si
Schneider, Legrand, Bticino, Philips, Urmet Group, Icel Coop, Disano, Artemide, Flos, Notifier, Riello, BFT, etj.

Ne kuader te zgjerimit te stafit ABIESSE kerkon SHITES per dyqanin ne autostrade, me etike shume te larte pune,
qe te rrezatoje pozitivitet dhe te angazhohet maksimalisht per te punuar, ne menyre qe te mesoje,
zhvilloje dhe rrise performancen e vetes dhe te dyqaneve.

Cfare presim nga ti:
· Pasion dhe interes per produktet tona
· Mund te flasesh me klientet si ne gjuhe teknike dhe ne gjuhe te thjeshte, duke u siguruar qe klienti ka kuptuar gjithcka
· Di ku te gjesh informacionin e duhur per produktet, si dhe orienton klientet dhe stafin ne gjetjen e informacionit apo pergjigjeve.
· Tregon si arrihet me e mira me produktet apo sherbimet tona.
· Je gjithmone i informuar per te rejat e tregut.
· Punon gjithnje per arritjen e “targets” te shitjeve, dhe ke aftesine t’i motivosh te tjeret te bejne te njejten gje.
Njohja e produkteve dhe sherbimeve tona perben avantazh, por jo domosdoshmeri, pasi Abiesse ofron trajnim te vazhdueshem
per punonjesit e saj dhe nje strukture komisioni mjaft terheqese.
Me rritjen e vazhdueshme te kompanise, do te keni lirine dhe mundesite per te avancuar aq sa doni.

Kandidati Ideal:
· Vjen nga mjedis shitjeje me stardarte shume te larta te sherbimit ndaj klientit (mund te konsiderohet si shitja balle per balle edhe me telefon).
· Ka nje perqasje pozitive ndaj punes ne grup edhe iniciativave personale.
· Eshte i motivuar per te arritur “targets” te shitjeve dhe synimet e kompanise, dhe eshte mendjehapur per te mesuar nga me te miret ne kete biznes.
· Kupton qe e shtuna eshte dite shume e rendesishme per shitjet.
Nese e gjeni veten te ky person, do te donim t’ju takonim!

Per kandidatin e perzgjedhur A BI ESSE ofron nje pakete shume konkuruese qe perfshin, por qe nuk kufizohet vetem ne:
· Trajnim dhe suport i vazhdueshem
· Kontrate pune me kohe te plote
· Cdo ore jashte orarit dhe dita e shtune paguhet sipas ligjit
· Page baze konkuruese dhe komisione terheqese
· Perfitime te tjera dhe evente sezonale (udhetime brenda dhe jashte Shqiperise, festa, llotari me cmime, etj.)
· Mundesi zhvillimi per nje karriere menaxheriale brenda kompanise.
· Mjedis pune i kendshem, miqesor dhe konkurues.

Ftohen te aplikojne te gjithe te interesuarit brenda dates 15/09/2019 ,duke derguar CV te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit,
kopje te diplomes dhe listes se notave, ne adresen e e-mailit: hr@abiesse.al duke specifikuar tek subjekti
pozicionin per te cilin aplikoni ose ne adresat :

ABIESSE – Rr.28 Nentori Nr.73, Autostrada Tirane - Durres, km 6 (perballe QTU-se)
ABIESSE – Filiali perballe ish Stacionit te Trenit.
Takimet tona fillojne me 18/09/2019