A BI ESSE
, kompani lider ne fushen e tregtimit te materialeve elektrike, ndriēimit profesional arkitektural dhe industrial,
realizimin e projekteve te ndryshme, sistemet inteligjente per godina sherbimesh e banesash, etj.
Pjese e BI ESSE, nje prej kompanive me te medha te kesaj industrie ne Itali, Ceki, Rumani, me nje experience 23 vjecare.
ne tregun shqiptar, A BI ESSE eshte partneri kryesor i me shume se 100 prodhuesve me te rendesishem te industrise si:
Schneider, Legrand, Bticino, Philips, Urmet Group, Icel Coop, Disano, Artemide, Flos, Notifier, Riello, BFT, etj.

Ne kuader te zgjerimit te stafit ABIESSE kerkon Specialist Elektrik

Kerkesa qe duhet te plotesojne Kandidatet :
· Diplome te shkolles se mesme ose te larte ne profilin Elektronik/Elektrik
· Eksperience pune jo me pak se pese vite ne kete fushe
· Leje per drejtim automjeti (patente preference klasi C)
· Njohuri mbi skemat elektrike te kontrollit dhe komandimit
· Njohuri mbi komponentet e qarqeve elektrike dhe paneleve elektrike
· Njohuri mbi instalimet elektrike dhe instalimet e qarqeve te komandimit AC/DC.

Preferohet :
· Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe organizuese
· Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektesia
· Te kete qasje pozitive ndaj punes ne grup dhe iniciativave personale
· Njohuri te mira te gjuhes italiane dhe angleze
· Njohuri te mira ne fushen e elektro-mekanikes

Per kandidatin e perzgjedhur A BI ESSE ofron nje pakete shume konkuruese qe perfshin, por qe nuk kufizohet vetem ne:
· Page baze konkurruese
· Trajnim dhe suport te vazhdueshem
· Mundesi zhvillimi per nje karriere menaxheriale brenda kompanise
· Kontrate pune me kohe te plote
· Cdo ore jashte orarit te paguar sipas ligjit
· Perfitime te tjera dhe evente sezonale (udhetime brenda dhe jashte Shqiperise, festa,
llotari me cmime, etj)
· Mjedis pune i kendshem,miqesor dhe konkurrues


Ftohen te aplikojne te gjithe te interesuarit brenda dates 15/09/2019 ,duke derguar CV te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit,
kopje te diplomes dhe listes se notave, ne adresen e e-mailit: hr@abiesse.al duke specifikuar tek subjekti
pozicionin per te cilin aplikoni ose ne adresat :

ABIESSE – Rr.28 Nentori Nr.73, Autostrada Tirane - Durres, km 6 (perballe QTU-se)
ABIESSE – Filiali perballe ish Stacionit te Trenit.
Takimet tona fillojne me 18/09/2019