A BI ESSE, kompani lider ne fushen e tregtimit te materialeve elektrike, ndriēimit profesional arkitektural dhe industrial,
realizimin e projekteve te ndryshme, sistemet inteligjente per godina sherbimesh e banesash, etj.
Pjese e BI ESSE, nje prej kompanive me te medha te kesaj industrie ne Itali, Ceki, Rumani,
me nje experience 23 vjecare ne tregun shqiptar, A BI ESSE eshte partneri kryesor i me shume se 100 prodhuesve me te rendesishem
te industrise si Schneider, Legrand, Bticino, Philips, Urmet Group, Icel Coop, Disano, Artemide, Flos, Notifier, Riello, BFT, etj.

Ne kuader te zgjerimit te stafit A BI ESSE kerkon Inxhinier Elektrik.

Kerkesa qe duhet te plotesojne kandidatet:
· Diplome Universitare ne Fakultetin e Inxhinierise, Dega Inxhinieri Elektrike Automatizim
Industrise / Energjitike
· Nivel eksperience pune jo me pak se 7 (shtate) vite.
· Te njohi dhe interpretoje Skemat elektrike te fuqise dhe komandimit
· Te njohi dhe interpretoje Skemat e qarqeve elektronike te fuqise dhe kontrollit
· Te njohi llogaritjet teknike elektrike te impianteve elektrike:
(Furnizimit, Shperndarjes, Komandimit te energjise elektrike dhe sinjaleve TM/TU/Komandime)
· Njohuri te Programeve: Autocad, Revit, Llogaritje Teknike Elektrike / DIALUX , etj.
· Njohuri shume te mira te komponenteve elektrike te paneleve elektrike
· Njohuri mbi instalimet elektrike TM/TU dhe instalimet e sistemeve AC/DC te sigurise dhe kontrollit
· Njohuri te mira te gjuhes italiane dhe angleze

Preferohet :
· Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative
· Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektesia
· Te kete nje qasje pozitive ndaj punes ne grup dhe iniciativave personale.
Njohuri shume te mira te programeve inxhinierike
· Njohuri te mira ne fushen e Elektro-Mekanikes

Per kandidatin e perzgjedhur A BI ESSE ofron nje pakete shume konkuruese qe perfshin, por qe nuk kufizohet vetem ne:
· Page baze konkurruese
· Trajnim dhe suport te vazhdueshem
· Mundesi zhvillimi per nje karriere menaxheriale brenda kompanise
· Kontrate pune me kohe te plote
· Cdo ore jashte orarit te paguar sipas ligjit
· Perfitime te tjera dhe evente sezonale (udhetime brenda dhe jashte Shqiperise, festa, llotari me
cmime, etj)
· Mjedis pune i kendshem,miqesor dhe konkurrues

Ftohen te aplikojne te gjithe te interesuarit brenda dates 15/09/2019 ,duke derguar CV te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit,
kopje te diplomes dhe listes se notave, ne adresen e e-mailit: hr@abiesse.al duke specifikuar tek subjekti pozicionin per te cilin aplikoni ose ne adresat :

ABIESSE – Rr.28 Nentori Nr.73, Autostrada Tirane - Durres, km 6 (perballe QTU-se)
ABIESSE – Filiali perballe ish Stacionit te Trenit.
Takimet tona fillojne me 18/09/2019