Jam nje mesues matematike dhe fizike me eksperience gati 40 vjecare ne mesimdhenie si ne 9-vjecare ashtu dhe ne gjimnaz .
Kerkoj te punesohem part time ne nje shkolle private ne Tirane .


Per me shume informacion mund te kontaktoni ne numrin e poshte shenuar ne cdo ore te dites.

Faleminderit !

Tel. : 0694099300


Cel. : 0694099300