Pershendetje! Kerkoj nje sekretare 20-28vj. Orari 10-16, paga 800Eu. Te jete e paraqitshme, me banim ne Tirane, pa angazhime familjare dhe disponibel per te levizur jashte Tirane brenda orarit dhe te dije te ruaje konficialiditetin. Te interesuarat te dergojne nje CV ne adresen tiranejuli1980@gmail.com Flm