OBJEKTI SHITET OSE JEPET ME QERA. SIP. E TRUALLIT ESHTE 1672m2 . NDERTESA KATI 1 KA SIP.516m2 . KATI 2 KA SIP.207m2. SIP. PERPARA OBJEKTIT ESHTE 1156m2.
AMBJENTET E KATIT TE 1 JANE SERVIS + DYQAN PJESE KEMBIMI + LOKAL BAR KAFE + DY DHOMA + DY BANJO. SERVISI ESHTE I PAJISUR ME TE GJITHA PAJISJET BASHKOHORE DHE NE GJENDJE PUNE.
KATI I DYTE MUND TE PERDORET PER ZYRA, SHTEPI BANIMI, ETJ.
OBJEKTI DHE TRUALLI JAN ME TAPI TE RREGULLT. PER CDO INFO NA KONTAKTONI NE NR E CEL: 0692296353. CMIMI I DISKUTUESHEM.

Cel. : 0692296353