Shesim mobilje zyre qe permbajne
3 tavolina te medha dhe te bollshme per te punuar ne forme L-je
3 poltrona te pershtatshme per tu ulur
nje dollap te madhe dhe nje raft te vogel estetik me 3 ndarje.

Cel. : 0684000081