Kerkohen teknik instalimesh per linjat fundore :


Kerkesat baze :

-Te kene provoje pune te ngjashme dhe te kene punuar me instalime me fiber optike .

-Njohuri baze teknike elektrike/IT kane prioritet .

-Patente per drejtim automjeti.Ju lutem dergoni CV tuaj ne adresen e emailit :hr@digicom.al