Foto Model MESHKUJ per reklama Online.

Model Meshkuj 18 - 25 vjec DHE 25-30.

Bashkangjisni Foto.

Puna konsiston ne reklamimim e mallit per shitje ne faqe te ndryshme online me te cilat kemi partnership.
Foto mund te jene me apo pa fytyre.
Reklamimi behet per:Kryesisht bashkpunojm me kompani sportive dhe behet reklamim te intimo dhe i pantallonave te Tenisit.

P.S.
Per te krijuar nje ide po ju bashkangjis linkun si model.

https://www.mistertennis.com/it/intimo-tecnico-uomo/

https://it.intimissimi.com/category/.../4804/4811.uts

Dergoni cv model Europass. ME FOTO

erion.baliko@gemanager.com

Cel. : 0674000069
Cel. : 0674000069