Ofrojme kurse te GJUHĖS ITALIANE per te gjitha grupmoshat.
Metoda bashkekohore dhe staf me eksperience shumevjecare!
Nxitoni te rregjistroheni prane qendres sone!
Ju mirepresim!
Adresa:Komuna e Parisit, mbi qendren Kristal

Cel. : 0683284214

email: necaj42@gmail.com

Facebook : Qendra e kurseve "Horizonti"

Cel. : 0683284214