Pershendetje!
Kam mbaruar shkollen ne nivel Bachelor per Gjuhe dhe Letersi Angleze. Kam njohuri shume te mira te gjuhes te verifikuara me certifikate nga Keshilli Britanik (APTIS) ne nivelin C1 si dhe referenca nga pedagoget.
Kerkoj pune si perkthyese me kohe te plote ose te pjesshme ose mesuese ne qender kursesh, si dhe cdogje qe ka perparesi gjuhen Angleze. Faleminderit!
rdimo18@gmail.com