Kerkoj te punesohem Freelancer per Marketing Online


Ofroj sherbime si psh:


-Publikime dhe rifreskime njoftimesh ne portale te ndryshme
si portali njoftime.com etj dhe ne rrjete sociale facebook, instagram, etj
-Perpunim fotosh + video kolazh, postime, etj


Cmimi fillon nga 10 euro dhe eshte ne varesi te oreve te punes
dhe volumit te njoftimeve.


Aktualisht jam student per IT, kam laptop personal dhe punoj nga shtepia.
Kam deshire te punoj dhe jam korrekt.


Email : frenkiguess@gmail.com