Kerkohet Bashkepuntor/e per hapjen e nje agjensie udhetimi Travel & Tours

Ky bashkepunim eshte i pershtatshem per persona qe kane eksperience ne fushe e agjensive turistike (Bileta - prenotime etj.) dhe kerkojne te hapin nje agjensi udhetimi te cilen mund ta drejtojne ne bashkepunim brenda ambientit te dyqanit tone.

Formati: Share / Business - Fusion / Business - Star Up
Dyqani qe ne kemi aktualisht (ne nje zone ne te cilen mungojne agjensite e udhetimeve) eshte nje biznes te cilin e vizitojne rreth 70 kliente ne dite - rreth 2100 klient ne muaj te cilet jane aktiv dhe klient potencial per nje agjensi udhetimi.

Ju duhet te keni:
1.Eksperiencen.
2.Deshiren dhe Ambicien per te ngritur dhe drejtuar nje agjensi udhetimi.
3.Pergjegjesi dhe korrektesi ne punen qe beni.

Per cdo aplikim ose propozim dergoni nje CV dhe nje pershkrim interesi via-Email: onestop.travel@hotmail.com
Kanditatet te cilet do te gjykohen te pershtatshem do te kontaktohen me telefon.

Faleminderit!