Kerkoj vend pune Ing.Mekanik ne fushen e automobilave dhe mjeteve te renda kam eksperience pune 15 vjecare,njoh mire te gjitha programet e diaknostikimit,riparimit dhe te pjeseve ne kete fushe.
Te interesuarit te shkruajne ne adresen e-mail albanzeneli29@gmail.com