Shes Biznes Bar-Kafe, ne sheshin Avni Rustemi, ngjitur me ish-Vefa. Biznes i ngritur mbi 3 vjet. Lokali eshte i arreduar dhe kompletuar me arkitekt.
Cel. 0697871634


Cel. : 0697871634