Shitet bisnesi I nje Bar kafe je tek kryqezimi I Ali Demit,,I areduar me arkitekt,sip e brendshme 50 m2 dhe sip e jashte 150, I komletuar me stilin e kohes nje investment dhe mobilim perfect, ,qiraje mujore 650 euro me nje xhiro ditore 200 mij lek ,me klientele te sigurt ,bisnesi shitet 25 mij euro ,cmimi nuk diskutohet sepse investing ka kushtuar 32 mij euro, lum kush do ta marre seka klientelen te sigurt,,,,,numri I kontaktit: 0674585749 , Aktiviteti shitet per arsye emigrimiCel. : 0674585749 Lokali ka stilin Lounge Bar