Per arsye emigrimi ne Kanada shesim aktivitetin e nje qendre gjuhesh te huaja
me aktivitetet 5 vjecar ne Tirane.
Qendra e gjuheve eshte ne gjendje pune aktualisht. Klientele e rregullt, qera mujore shume e leverdisshme.
Perbehet nga 3 klasa te mobiluara me gjithcka te domosdoshme.
Disponohet licenca nga Ministria e Puneve, website aktiv me qindra shikime ne muaj,
llogaria ne facebook me 22 mije ndjekes dhe llogaria ne instagram me mbi 500 ndjekes.

Cmimi eshte i diskutueshem 15000 Euro

Ju lutem te kontaktojne vetem personat e interesuar.

Nr. kontakti 0695610926Cel. : 0695610926