Shitet toke ne bregdet (Zona e Tales ne Lezhe )

Ne zonen e Tales ne Lezhe , ne vijen e pare buze detit shitet toke (truall ) me siperfaqe 17 hektare , me dokumenta te rregullta dhe me studim per ndertime turistike 2-3 kate.
(Ju marrim persiper miratimin e lejes se zhvillimit) Cmimi: 25 euro/m2