Okazion (arsye emigrimi)

Shiten 2 biznese aktivitete Pastrim Kimik . Secili pastrim kimik eshte i pajisur me gjithe linjen : makina Seko, Hekuri professional, plastifikuesja, tharesja , lavatrice madhe etj.
Gjithashtu te dyja pastrimet kane klientele te ngritur dhe QKL . Njeri ndodhet te Pallati me shigjeta ndersa tjetri afer Gjimnazit Petronini.
Te dyja aktivitetet jepen ne cmimin okazion 35.000 euro.

Per diskutime te metejshme mund te na kontaktoni ne nr. me poshte :
Cel . 0692259670 , 0697013528