Une quhem Klohair Pashaj, jam 17 vjec dhe aktualisht studioj ne shkollen profesionale "Gjergj Canco" ne degen Elektronike.


Jam i interesuar per punesim ne keto pozicione:

- Teknik Kompjuteri
- Graphic Designer


Aftesite qe zoteroj si Teknik Kompjuteri jane renditur me poshte:

- Njoh mire se si funksionojne pjeset hardware dhe software te nje kompjuteri
- Jam ne gjendje te formatoj dhe instaloj sisteme operative si: Windows, Linux.
- Rregulloj probleme qe shfaqen gjate ndezjes se kompjuterit si: GRUB rescue errors, Zevendesimin e RAM, Corrupted files ne HDD, etj.
- Rregulloj problemet e lidhjes se kompjuterit me Internetin, instaloj dhe mirembaj rrjetin LAN
- Kam njohuri te mira ne instalimin e programeve software, ne instalimin e driverave per paisjet elektronike
- Njoh mire sistemet operative te Microsoft si: Windows XP, Windows 7, Windows 10
- Kam eksperience 2 vjecare ne perdorimin e Kali Linux dhe per momentin po perkushtohem tek sistemi operativ Parrot
- Gjithashtu kam njohuri ne sistemet operative Android si: Gingerbread(2.3), KitKat(4.4), Nougat(7.1)
- Njoh shume mire paketen Office
- Kam njohuri ne HTML
- Mbajtja paster e ambientit te punes eshte nje pike kryesore per mua
- Jam i gatshem te ndihmoj dhe tu sherbej klienteve
- Jam bashkepunues ne grup dhe i kryej detyrat e percaktuara ne menyre serioze dhe brenda kohes se caktuar


* Jam i gatshem te pergjigjem per cdo pyetje tuajen persa i perket asaj qe kam listuar. Gjithashtu per cdo te interesuar qe deshiron te me marr ne interviste ose kerkon nje informacion me shume rreth meje eshte i lutur te kontaktoj ne adresen time te e-mail: kloipashaj@gmail.com
Aftesite qe zoteroj si Graphic Designer jane renditur me poshte:

- Njoh mire programet e Adobe si: Photoshop, Illustrator
- Gjithashtu kam eksperimetuar edhe me programe per video editim si: After Effects, Filmora
- Kam punuar me programe 3D si: AutoCAD, SketchUp
- Me programe 2D si Scratch
- Zoteroj aftesi dhe arrij te manipuloj ose rregulloj foto me Photoshop dhe Fotor per rreth 3 vjet ne perdorim te tyre
- Jam kreativ dhe me ide pasi te pikturoj ka qene dhe eshte akoma pasioni im
- Respektoj ambjentin e punes, personat qe punojne ne kete ambient pune dhe klientet


* Jam i gatshem te pergjigjem per cdo pyetje tuajen persa i perket asaj qe kam listuar. Gjithashtu per cdo te interesuar qe deshiron te me marr ne interviste ose kerkon nje informacion me shume rreth meje eshte i lutur te kontaktoj ne adresen time te e-mail: kloipashaj@gmail.com