Kerkojme troje me % ndertimi..! Ne zonat brenda unazes se Tiranes dhe jashte saj, kerkojme troje me siperfaqe prej 1000 m2-5000 m2 per ndertim me % ...Preferohen me sa me pak pronare dhe hipoteke te rregullt....Investitoret jane te huaj dhe prej Shqipnie...Na kontaktoni ne, per te zhvilluar pronen tuaj te shtrenjte dhe te dashur ...Nuk do te zhgenjeheni per asgje. Konsulenca, projektimi, ndertimi, menaxhimi etj, jane falas....Ju duhet te keni vetem HIPOTEKEN, per te tjerat mendojme ne njerezit e guximshem dhe vizionare..! Zoti qofte i kenaqur me Ju. Larg duart nga lukunia e seksereve mashtrues dhe te pa shkolluar...!