Shesim kompjuter....!


Shesim kompjuter + monitor te perdorur, por ne gjendje te mire pune....bashke me to, shesim edhe dy tastiera dhe paisje te tjera ne funksion te ketij objekti.
Cmimi: Okazion.....si per studenta.