Forcontact eshte nje kompani Zviceriane e cila operon prej vitit 2008 ne tregun Zvicerian dhe ate nderkombetar duke fituar nder vite besimin e klienteve te ndryshem prestigjoze.
Forcontact ne Shqiperi mbulon sherbime 24 ore ne 12 gjuhe te ndryshme dhe, fale profesionalizmit te punonjesve tane behet e mundur zhvillimi i biznesit te klienteve ne menyre cilesore, duke i dhene perparesi kompanise sone ndaj kompanive te tjera te ngjashme

Forcontact
per zyrat e saj ne Tirane kerkon operator telefonik te gjuhes Spanjisht:

Kandidati duhet te kete karakteristikat e me poshtme:

- Njohje shume te mira te gjuhes se folur dhe te shkruar
- Aftesi te shkelqyera komunkimi
- Njohuri baze mbi sistemet informatike dhe njohuri te rrjeteve sociale
- Preferohen (por nuk eshte e domosdoshme) persona me experience ne aktivitete te ngjashme
- Te jete i gatshem te punoje me orare pune sa me fleksibel.

Ofrojme:
- Trajnime profesionale dhe teknike mbi kompanite te cilat asistojme
- Ambient pune dinamik dhe professional

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV e tyre duke specifikuar gjuhen per te cilen aplikojne ne adresen: job.tirane@forcontact.com
Mund te paraqiten per Interviste prane zyrave tona ne adresen: Rruga Abdi Toptani (mbrapa Bashkise Tirane), Godina: Torre Drini, Kati i 9, Tirane, cdo dite nga e Hena-e Premte, ne orarin 09:00-17:00.

Per me shume informacione mund te telefononi ne numrat: 044 30 20 11 ose +355 696835630, gjithashtu ju ftojme te vizitoni faqet zyrtare:

https://www.facebook.com/forcontactalbania/
http://forcontact.com/it/home-2/

Ju mirepresim!