Forcontact eshte nje kompani Zviceriane e cila operon prej vitit 2008 ne tregun Zvicerian dhe ate nderkombetar duke fituar nder vite besimin e klienteve te ndryshem prestigjoze.
Forcontact ne Shqiperi mbulon sherbime 24 ore ne 12 gjuhe te ndryshme dhe, fale profesionalizmit te punonjesve tane behet e mundur zhvillimi i biznesit te klienteve ne menyre cilesore, duke i dhene perparesi kompanise sone ndaj kompanive te tjera te ngjashme

Forcontact
per zyrat e saj ne Tirane kerkon operator telefonik te gjuhes Gjermanisht:

Kandidati duhet te kete karakteristikat e me poshtme:
- Njohje shume te mire te gjuhes Gjermane
- Aftesi te shkelqyera komunkimi te gjuhes se folur dhe te shkruar
- Njohuri baze mbi sistemet informatike
- Preferohen persona me experience ne aktivitete te ngjashme
- Preferohen persona qe njohin me shume se nje gjuhe te huaj
- Orare pune sa me fleksibel.

Ofrojme:
- Trajnime profesionale dhe teknike mbi kompanite te cilat asistojme
- Ambient pune dinamik dhe professional
- Page konkuruese dhe bonuse mbi arritjen e objektivave.

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV e tyre duke specifikuar gjuhen per te cilen aplikoni ne adresen: job.tirane@forcontact.com
ose te kontaktojne per informacione te metejshme ne nr: 044 30 20 11 ose +355 696835630
ose te paraqiten ne adresen: Rruga Abdi Toptani (mbrapa Bashkise Tirane), Godina: Torre Drini, Kati i 9, Tirane

Per me shume informacione ju ftojme te vizitoni faqet:

https://www.facebook.com/forcontactalbania/
http://forcontact.com/it/home-2/

Ju mirepresim!