VENDE TE LIRA PUNE !Pedagoge per deget e fakuletetit te Shkencave Sociale :

-Administrim Publik

-Shkenca te komunikimit

-Sociologji

-PsikologjiPedagoge per deget e fakultetit te Gjuheve te Huaja:

-Anglisht

-Italisht

-Frengjisht

-Gjermanisht

-ArabishtPedagoge per deget e fakultetit te Inxhinierise Mekanike:

-Inxhinieri Mekanike

-Inxhinieri ElektormekanikePedagoge per deget e fakultetit te Mjekesise:

-Mjeksi e Pergjithshme

-Infermieri

-Stomatologji

-FarmaciPedagoge per deget e fakultetit Elektronike:

-Elektronike

-Informatike

-Teknologji-InformativePedagoge per deget e fakultetit

-Inxhinieri ndertimi

-ArkitektureMesimdhenie ne fushen e Kuzhines:

-Shef Kuzhine

-Kuzhinier

-PasticierMesimdhenie per shkolle te mesme te pergjithshme dhe Profesionale:

-Ekonomike

-Elektronike

-NdertimMesimdhenie per kurset e gjuheve te huaja:

-Italisht

-Anglisht

-Gjermanisht

-Spanjisht

-ArabishtSi dhe te tjera vende vakante!-Agjent dhe Agjente marketingu

-Kordinator/e

-Asistent/e

-Instruktor Teorie dhe Praktike (per Autoshkolle)

-Udheheqes Teknik

-Financier/e

-Ekonomist/e

-Sekretare

-Operatore Telemarketingu

-Arketare

-Sanitare

-Kamarier

-BanakierPranimi I CV- ve deri me 31.08.2009Ju mirepresim ne adresen: Tirane, Bulevardi Deshmoret e Kombit , pas Kryesise se Kuvendit Popullor.


Tel. : 044300808

Cel. : 0692159581