Shes vaj ulliri te prodhuar ne dhjetor te vitit 2017 nga ullinjte e kretes ne Greqi.Vaji eshte perfituar nga marrja e parcelave me ullinj 50:50 me pronarin e ullinjve ne krete te Greqise.Vaji eshte mjaft cilesor dhe shitet me fuqi 17 litroshe me cmim 100 mije leke te vjetra.

Cel. : 00355688790461