Ofroj vend pune si financiere ne studion e auditim kontabilitetit HOXHA
Te kete mbaruar studimet e larta per kontabilitet
Te kete eksperience ne pune minimumi tre vjet
Te njohe gjuhen angleze
Te njohe programet e finances 5
Te jete e komunikushme dhe e gateshme te punoje edhe me orar te zgjatur
Kontakimi me email
vullnetarecela@hotmail.com