Kerkohet te punesohet nje shitese, me dhe pa ekspecience ne fushen e shitjeve, ne dyqan Rimbushje Bojera Printeri dhe Kancelari, Turni 2!
Na kontaktoni ne nr tone te tel nga ora 08:00-20:00 ose paraqituni ne dyqanin tone.

Adresa rruga e Kavajes perballe U.F.O Arkitekture.

Intervistat do te kryhen nga ora 10:00-14:00 te cdo dite.

Cel. : +355674040433