Jeni nje zonje qe ka disa ore te lira dhe kerkon te punoje 5 ore ne dite nga ora 12-17
mbasdite cdo dite te javes per te ndihmuar ne punet e shtepise dhe gatuar ushqime te shendetshme.

tel 0692096300