Turi zgjat 3 dite 89 Euro/personi
Date : 20-22 Prill ; 27-29 Prill
Dita 1:
Ora 05.00 Nisja nga Tirana. Kalimi nga pika doganore e Hani i Hotit. Kalimi nepermjet Nikshic, Trebinje. Pushim i shkurter gjate rruges. Pas ketij pushimi do te nisemi ne drejtim te territorit boshnjak. Vazhdojme rrugen drejt qytetit te Sarajeves. Mberritja ne Sarajeve dhe akomodimi ne hotel. Kohe e lire per te shfrytezuar facilitetet e hotelit pishina e mbyllur. Darka ne hotel.

Dita 2:
Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit nisemi drejt Vrelo Bosna ose Mushkerite e Sarajeves.( pagese extra 1 euro). Nisemi drejt qendres historike te qytetit Bascarsia ku do te vizitojme: Ura Latine , Vijesnica, Pedonalja Ferhadija si dhe pikat kryesore te qytetit. Vizite ne Parkun e Madh te Ilidzes, ne Pedonalen Velika Aleja, Ish Rezidencat e Arkidukeve Austriake Kthimi ne hotel dhe shfrytezimi i ambienteve te hotelit. Darka ne hotel.

Dita 3:
Mengjesi ne hotel. Nisemi ne Mostar ku do te kemi mundesine te shohim Uren e famshme te Mostarit, rrugen e dyqaneve te mjeshterve te vjeter, Xhamine e Madhe dhe Katedralen e Betonte te Mostarit ( e vetmja ne bote). Pas vizitave ne Mostar nisemi drejt Medjugores, Kohe ne dispozicion per te vizituar Kishen Shen Jakovi, kisha kryesore e qytetit Pas vizitave ne Medjugore nisemi drejt Tiranes. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Mberritja ne Tirane.

Ne cmim perfshihet:
Udhetim me autobus komod Tirane-Sarajeve-Tirane.
Akomodimi ne Hotel 4* per 2 nete qendrimi.
Mengjeset dhe darkat.
Shoqerues shqiptar gjate gjithe udhetimit.
Shfrytezimi i pishinave dhe xhakuzit ne ambjentet e brendshme te hotelit.

Ne cmim nuk perfshihet:
Kerkesat ekstra jashte programit.
Siguracioni jetes
Vizita tek kryqi ne Medjugorje.