NJOFTIM PER VEND TE LIRE PUNE
Shoqeria USPA Shpk, lider ne fushen e tregtise se Veshjeve shpall vende te lira pune
ne pozicionin Shitese ne Dyqan me kohe te plote, ne rrjetin e dyqaneve U.S. POLO ASSN. & SARAR.


Kandidatet e kerkuar duhet:
  • Te kene kryer studimet e Larta.
  • Te jete e gatsheme per te punuar me kohe te plote.
  • Te kete njohuri te gjuheve te huaja.
  • Te kete njohuri kompjuterike.
  • Te kete aftesi te mira komunikuese.
  • Te pelqeje punen ne grup.
  • Te kete experience ne kete pozicion pune.
  • Tė ketė njohuri themelore mbi brandin (U.S. Polo Assn) perben avantazh.
  • Njohurite ne gjuhen turke perbejne avantzh.

Kandidatet e interesuara mund tė dėrgojnė CV me fotografi dhe letren e motivimit
ne adresen elektronike uspoloalbania@yahoo.com ose sararalbania@yahoo.com.