GLOBEX sh.p.k. eshte i hapur per punesime.
Kerkohen persona te motivuar dhe te afte te kontribuojne ne rritjen e metejshme te kompanise dhe zhvillimin e tregut.
GLOBEX sh.p.k. prezanton nje eksperience 19-vjecare ne tregtimin e produkteve ushqimore ne te gjithe territorin. Zoterojme ne portofolin tone nje game te gjere produktesh ekskluzive. Ne partneritet me rrjete nderkombetare distribucioni, vazhdimisht prezantojme ne treg produkte te reja dhe me cilesi te larte.
Aktualisht, kerkojme personel per pozicionin AGJENT SHITJESH

Detyrat dhe Pergjegjesite

· Promovon produktet e kompanise dhe kryen shitjet direkte per keto produkte.
· Mban kontakte te vazhdueshme me klientet ne lidhje me kerkesat e tyre.
· Rregjistron te dhenat per porosite dhe shitjet.
· Kujdeset per merchandising duke vendosur materiale te ndryshme promocionale si: postera etj.
· Hapja e pikave te reja te shitjes.
· Raportimi i shitjeve ditore tek menaxheri i shitjeve.

Kualifikimet / Kėrkesat
Te kete mbaruar shkollen e Mesme. Universiteti perbene avantazh.
Kandidati duhet tė ketė aftėsi tregėtimi.
Nė aspektin personal duhet tė jetė i motivuar pėr arritjen e rezultateve.

Te disponoj patente te klasit B

Kushtet e punes:
-Page e kenaqshme + bonus
-Kushte te mira pune
-Transporti i siguruar nga kompania


Si tė aplikoni:
Te gjithe te interesuarit jane te lutur te dergojne nje Curriculum Vitae (CV) ne adresen: hr@globex.al. Do te kontaktoheni ne rast selektimi paraprak per nje mundesi intervistimi.
Ju faleminderit!