shes biznes bar kafe ne nje zone teper te preferuar familjare me nji xhiro vjetore mbi150.000 milion leke ambjent i jashtem 150m2 dhe 67 m2 i brendshem . per me teper whats ap viber vetem serioze mos telefononi kot per kureshtie faleminderit

Cel. : 0686279687