Zona/Rruga : Zona e ish-bllokut

Shitje /lokali :

Ne nje rruge kryesore te ish-bllokut shitet dyqan + bar-kafe me sip.totale 300 m2 , me hipoteke dhe me pune te ngritur e xhiro te kenaqshme. Prona eshte e organizuar ne dy biznese me sip.77m2 dhe sip.223 m2, dmth mund te shiten edhe te ndara. Cmimi: per sip.77 m2 x 7000 euro/m2 dhe per sip. 223 m2 x 5000 euro/m2. (mundesi kredie ne blerje)