Perball Regensy casino, "TAIVAN" japim me qera nje ambient 19 mq, kati pare me 6 shkalle ngjitje, per aktivitet biznesi. E pershtatshme per zyre, avokati, noteri, perkthime etj. si dhe zanate te ndryshme; Te interesuarit mund ta shohin nga ora 10 deri 16.

tel. 0692822312