Sherbime Sociale Bethany deshiron te bleje tallona benzine. Preferohen kompanite qe kane pika furnizimi me karburant brenda dhe jashte Tiranes.
Kompanite e interesuara mund te paraqesin ofertat e tyre ne adresen e e-mail: bcs@icc-al.org ose te kontaktojne ne numrin e telefonit: 042223420.

Cel. : 042223420