Filluan pergatitjet per maturen shteterore ne lenden e matematikes!
Kurse intensive ne grupe te vogla 500 leke/ora dhe individuale1000 leke/ora!

Adresa: Rr.Bill Klinton (mbi qendren Kristal)

Cel. : 0683284214

Cel. : 0698136696