kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

 1. Standart Tirane, - Mundesi bashkepunimi

  Kush jemi dhe ku operojme;

  Shoqeria iSource eshte nje shoqeri e themeluar se fundmi e cila operon kryesisht ne tregun e menaxhimit te burimeve njerzore dhe sektorin e sherbimeve rekrutim/punesimit, sherbimeve financiare dhe ligjore. Te gjitha keto sherbime bazohen ne nje kulture te larte komunikimi dhe bashkeveprimi me trinomin kandidate/shoqeri/treg pune.

  Misioni yne:

  Synimi yne eshte evidentimi, analizimi dhe rekturimi i personave qe mund te shenderrohen ne punonjes potencial me qellimin kryesor konkurimin ne menyre te ndershme ne tregun e punes.
  Shoqeria jone ofron bashkepunim me shoqeri tregetare per ti ardhur ne ndihme jo vetem si suport por mbi te gjitha per nderveprimin si nje ure lidhese midis kandidateve dhe klienteve.
  Fale seriozitietit dhe angazhimit maksimal iSource ka krijuar nje infrastrukture me te gjitha kapacitetet fizike dhe njerzore, kapacitete te cilat do tju krijojne nje siguri ne ofrimin e sherbimit.
  Jemi te sigurt se nese bashkepunoni me shoqerine tone identiteti dhe misioni juaj do te bejne diference ne tregun e punes. Kjo per vete faktin se Isource kryen kerkime ne vazhdimesi per te identifikuar nevojat e reja, trendet dhe sherbimet ne lidhje me rekrutimin, vendndodhjen e klienteve dhe te kandidateve.


  Perfituesit e sherbimeve dhe burimeve njerezore

  Kursimi i shoqerise tuaj : Me synimin per ndihmen ne rritjen ekonomike te shoqerise tuaj, iSource shpk synon te ktheje oferten e vendeve vakante ne vende pune te qendrushme.
  Formimi i kandidateve; Ne kujdesemi per kandidatet dhe per rolin qe ka punesimi ne jetet e tyre, i respektojme ata si individe te veēante, duke i besuar, mbeshtetur, dhe duke u krijuar gjithe mundesite qe te arrijne qellimet e tyre ne pune dhe ne jete.
  Ne zhvillojme karrieren e kandidateve gjithmone ne funksion te shoqerise/klientit. E gjithe kjo arrihet permes planifikimit, punes, keshillimeve dhe trajnimeve te ndryshme duke njohur kontributin e tyre ne suksesin tone.

  Zbatimi i legjislacionit Kombetar :

  Te gjitha procedurat dhe marrveshjet kontraktore te materializuara bazohen ne Legjislacionin Kombetar. Per te gjithe klientet ne ofrojme mundesi sherbimi ne zbatim te ligjit tregtar duke mundesuar trajnime punesimi dhe zhvilluar punedhenesin dhe punemarresin.
  Te gjitha sherbimet tona jane te vlefshme per te gjithe ata qe deshirojne te rekrutojne profesionist, te zhvillojne me tej aftesite e burime njerezore si edhe te kerkojne rritje profesionale ne menaxhimin e tyre.


  Per me shume info : www.i-source.al / info@i-source.al

  Cel. : +355 697045045
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: FB-COVER.jpg
S: 101
Madhesia: 16.9 KB  


  Rruga "Elbasanit",
  pallati 2G, siper Intesa Sanpaolo, kati i III
  Cel: +355 69 70 45 045 | hr@i-source.al | www.i-source.al